B2B bij Magento!

Geplaatst door

Bent u op zoek naar een platform waar u een website kunt ontwikkelen om uw producten of diensten te verkopen aan andere bedrijven? Magento, onderdeel van het grote bedrijf Adobe, is een toonaangevend e-commerce platform dat zich richt op het aanbieden van flexibele en uitbreidbare oplossingen voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele webshop. Het platform is speciaal ontworpen voor B2B webshops, wat betekend dat het platform zich vooral richt op bedrijven en aanbieders die producten of diensten leveren aan andere bedrijven. Dit noem je ook wel Business to Business, ofwel B2B. Magento biedt daarnaast vele geavanceerde functies en functionaliteiten die bedrijven helpen om hun online verkoop te maximaliseren. 

PWA

Een van de meest opvallende functies van Magento is de ondersteuning voor Progressive Web Apps (PWA's). Een PWA developer kan met Magento werken aan het creëren van snelle, responsieve en gebruiksvriendelijke web-apps die de gebruiker beter bedienen. Dit leidt tot een betere gebruikerservaring en een hogere conversie. Bovendien biedt Magento ook ondersteuning voor geavanceerde SEO-technieken, waardoor bedrijven hun webshop beter vindbaar kunnen maken in zoekmachines. Hierdoor creeer je meer zichtbaarheid voor je bedrijf en hierdoor ook meer potentiële klandizie. Het platform biedt ook uitgebreide rapportagemogelijkheden, zodat bedrijven hun verkoop en prestaties kunnen analyseren en verbeteren. Al met al dus een uitstekende manier om je bedrijf naar een hoger niveau te brengen door je zichtbaarheid te vergroten en daardoor meer klanten te trekken. 

Magento

Voor bedrijven die op zoek zijn naar een krachtig e-commerce platform voor hun webshop, biedt Magento een ideale oplossing. Het platform biedt een flexibele en uitbreidbare omgeving die bedrijven in staat stelt om snel te groeien en hun online verkoop te maximaliseren. B2B webshop Magento speelt sterk in op de wensen en behoeften van zakelijke inkopers. De B2B module Magento 2 is speciaal ontworpen om aan de groeiende vraag naar B2B functionaliteiten te voldoen. Het is belangrijk om een onderscheid te maken tussen Magento Community en Adobe (Magento) Commerce. Waar Magento Community de belangrijkste basisfuncties bevat om te kunnen starten met B2B e-commerce, is Adobe (Magento) Commerce geschikt voor de grotere en meer volwassen B2B webshops. In het kort biedt Magento bedrijven een krachtig e-commerce platform dat is ontworpen voor B2B webshops. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in deze oplossing kunnen contact opnemen met Magento voor meer informatie. ZIj staan u graag te woord om u te voorzien van meer informatie en om bepaalde diensten uit te leggen en al uw vragen uitgebreid te beantwoorden. 

Geef een reactie