Mason Garments, hoe zo snel gegroeid?

Geplaatst door

Iedereen heeft wel eens van Mason Garments gehoord. Of je nu zelf Mason Garments heren of Mason Garments dames schoenen koopt. Je hebt een mooi Italiaans design aan je voeten. Maar hoe is dit zo uitgegroeid? Wij verzamelde wat informatie!

 

Slimme online marketing: het succes van alles in eigen hand houden

In amper zeven jaar tijd van drie mensen naar twaalf werk nemers en van nul euro naar tien miljoen euro omzet. Dit is in het kort het succesverhaal van een bevlogen ondernemer die zijn droom waarmaakt: naam maken in de mode wereld. ,,Hij is verweven met zijn werk.”

 

Vrienden aan het werk 

Hulsthoff is er al vanaf de start bij betrokken, later gevolgd door Brand Director Paul Wismeier en El Hammouti: ,,Wij kennen elkaar goed en zijn vrienden buiten het werk. Er gaat heel veel tijd in zitten, maar het voelt nooit als werk. Ook niet als het tegenzit. Dat is een klein nadeel van iets wat voor ons verder het grootste voordeel is: alles in eigen hand houden. Dan loop je af en toe tegen een muur, maar het is goed voor de creativiteit. We zijn koppig, maar dat loont. Altijd”, lacht de Managing Director. 

Elke klant is net zo uniek als elk ontwerp van Mason Garments. ,,Toen er nog zes bestellingen op een dag werden verzonden, kenden we elke naam, elke klant. Bij dertig op een dag was dat al niet meer mogelijk en nu al helemaal niet meer. De persoonlijke touch ging verloren. Dat is echt zonde. Het is belangrijk voor ons om kort op de klant te zitten. De oplossing hebben we gevonden in de Marketing Cloud van Salesforce. We zijn de systemen nu aan het integreren, maar we hebben de mogelijkheden al verkend”, vertelt El Hammouti. Dat heeft het team al gedaan door bijvoorbeeld workshops te volgen bij Salesforce.

 

Italiaans design

De designers van Mason Garments weten de sportieve stijl van sneakers te combineren met een luxueuze touch. Veel mensen bestempelen de schoenen als elegant en stijlvol, wat niet vaak het geval is bij sneakers.

De schoenen zijn niet goedkoop, maar toch voor veel mensen betaalbaar. En voor dat geld krijg je een hoop terug. De schoenen zijn namelijk van hoogwaardige kwaliteit. Het productieproces vindt nog altijd plaats in Italië, waar men zorgvuldig om gaat met de schoenen. 

Hoe de schoenen zitten

De schoenen van Mason Garments zitten werkelijk als gegoten. Het lijkt alsof er kussens aan de binnenkant zitten die meeveren met je voeten. De schoenen zijn misschien omvangrijk, maar ze zijn erg licht. De combinatie van het gewicht en de stof van de schoenen maakt dat je tijdens het dragen van de schoenen geen moment het gevoel hebt dat je voeten omhuld worden. Je zal ook niet snel koude fouten krijgen in de sneakers van Mason Garmens.

Zelf in Mason Garments schoenen lopen?

Het merk is goed verkrijgbaar in Nederland. Online zijn de schoenen via veel webshops te kopen. Ook in fysieke winkels kan je Mason Garments tegen het lijf lopen. De Bijenkorf heeft zowel in de fysieke winkel als in de webshop een breed assortiment. Als u geïnteresseerd bent in dit mooie merk, kunt u dus bij verschillende adressen in Nederland terecht.

 

Geef een reactie