Ga naar de bromfietsshop voor een mat zwarte scooter

Geplaatst door

Het is momenteel helemaal hip om een mat zwarte scooter te rijden. En dat is ook best logisch. De kleuren waarin je scooters kunt krijgen variëren van zuurstokroze tot hemelsblauw en zonnebloemgeel. Maar na verloop van tijd gaat zo'n kek kleurtje toch vervelen. Een mat zwarte scooter kun je zelf nog opleuken door gekleurde accessoires te kiezen. Je kiest dan een helm in een mooie kleur en een felgekleurde sleutelhanger. Een mat zwarte scooter is niet alleen mooi om te zien, hij is ook beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Ga je voor hoogglans, dan zie je ieder vlekje. Dat probleem heb je niet bij een mat zwarte scooter.

Waar koop je een mat zwarte scooter?

Welke scooter je ook wilt, in welke kleur dan ook, je kunt terecht bij de Bromfietsshop. Ze hebben daar een enorme hoeveelheid scooters, brommers, snorfietsen en snorbrommers op voorraad. Je bestelt bij de Bromfietsshop gemakkelijk online. Je kunt de scooter, brom- of snorfiets dan gemakkelijk afhalen op een van de afhaal- en servicepunten in heel Nederland. Je kunt nog veel meer regelen via de Bromfietsshop: wat denk je van het bestellen van een helm of het afsluiten van een bromfietsverzekering. Het is een kwestie van online gaan en eens goed kijken naar alle verschillende mogelijkheden.

Wat is het verschil tussen een brom- en een snorfiets?

Op een bromfiets (en dus ook op een scooter) mag je maximaal 45 km per uur. Op een bromfiets hoort een geel verzekeringsplaatje te zitten. Ook ben je verplicht om op een bromfiets een helm te dragen. Een snorfiets of een snorscooter mag maximaal 25 km per uur. De snorfiets is voorzien van een blauw verzekeringsplaatje. Je hoeft op een bromfiets geen helm te dragen. Het verschil zit 'm dus vooral in de snelheid en of je verplicht bent om een helm te dragen.

Kies het vervoermiddel dat bij jou past

Rij je vooral in de stad en kom je niet buiten de 30km-zone? Dan is het voldoende om een snorfiets of snorscooter aan te schaffen. Deze zijn, over het algemeen, ook nog eens goedkoper in de aanschaf. Moet je veel onderweg over buitenwegen? Dan is het wel zo fijn als je wat meer snelheid hebt. Een bromfiets of een scooter is dan net wat prettiger. Dan kun je tegenwoordig ook nog kiezen voor een variant op benzine of een elektrisch model. Welke keuze je maakt is afhankelijk van het aantal kilometers dat je er per keer aflegt.

Geef een reactie