Wat van fiets is handig om te hebben voor thuis?

Geplaatst door

Een fiets is het ideale vervoersmiddel voor kleine afstanden. Zo kun je met een fiets bijvoorbeeld erg goed je kinderen van scholen en langs de winkel gaan voor een kleine boodschap. Welke fiets in dat geval het beste bij jou past hangt af van waarvoor je hem precies gebruikt. 

 

Een stadsfiets is altijd handig

Een fiets die altijd handig is om te hebben is een stadsfiets. Zoals de naam het al zegt kan je zo’n fiets erg goed gebruiken voor fietsen in- en rondom de stad. De meeste vrouwen die op zoek zijn naar een damesfiets voor in de buurt kopen uiteindelijk een stadsfiets. Naast een stadfiets kan het ook een slimme zet zijn om een vouwfiets te kopen. Vooral als je altijd met het openbaar vervoer naar je werk reist. Je bent er dan namelijk zeker van dat de fiets niet tijdens werk van het station wordt gestolen. Daarnaast hoef je dan ook niet twee fietsen aan te schaffen. Je kunt namelijk de fiets gebruiken om naar het station bij jou huis in de buurt te fietsen en daarnaast ook om van het station naar je werk te fietsen. 

 

Een bakfiets is ideaal!

Een soort fiets die erg handig is voor wanneer je kinderen hebt, is een bakfiets. Het voordeel van een bakfiets is dat je kinderen voorin de bak kunnen zitten en je ze veilig op en neer naar school brengt. Daarnaast kan je een bakfiets ook gebruiken voor de boodschappen. Het maakt hierbij niet uit of het om een kleine of grote boodschap gaat want je hebt ruimte zat. Als je een bakfiets wilt kopen kun je kiezen voor de normale of voor de elektrische variant. De normale variant fiets stukken minder zwaar als dat je zou verwachten. Dit omdat het gehele fietssysteem is geoptimaliseerd. 

 

Waar koop je een fiets?

Als je op zoek bent naar een fiets dan kun je deze op diverse plekken kopen. Zo kan je naar de lokale fietsverkoper gaan en daar een leuke fiets uitzoeken. Daarnaast kun je ook via het internet onderzoek doen en uiteindelijk voor minder geld een fiets bestellen. Wel is het bij het bestellen van een fiets extra belangrijk dat je vooraf voldoende tijd investeert in de zoektocht. Je kunt de fiets namelijk niet zomaar even terugsturen. Je hebt bij het bestellen van een fiets wel twee weken bedenktijd, maar als je een fiets nodig hebt dan zit je daar uiteraard niet op te wachten. 

 

Geef een reactie